This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.

Fysioterapi Nordvest

verified

Fysioterapi Nordvest

Dortheavej 59,1
2400 København NV
https://fysser.dk/
38100232

Fysioterapi Nordvest er en privat fysioterapiklinik med erfarne fysioterapeuter. Klinikken er indrettet med elevator, handicaptoilet og handicapparkeringsplads, og der er yderligere 4 parkeringspladser i gården.

Fysioterapi Nordvest har overenskomst med sygesikringen og du er dermed tilskudsberettiget, hvis du har en henvisning til fysioterapi.

Der er omklædning og badefaciliteter for såvel klinikkens patienter som Fitnesscenterets kunder. Fitnesscenteret ligger i èt plan. Der vil oftest være en fysioterapeut i nærheden, som kan hjælpe dig undervejs. Vi har fælles opvarmning på den åbne gulvplads i centeret – det giver en hyggelig og livlig stemning.

Klinikkens mål

Vi yder professionel fysioterapeutisk behandling, kvalitetsrådgivning i forbindelse med sundhedsorienteret Fitness og forebyggelse af sygdomme relateret til inaktivitet, arbejdsforhold, motionsvaner og overbelastning i arbejdsliv og fritid.

Vores firma er præget af højt serviceniveau, venlig og direkte kommunikation med vores patienter, kunder og samarbejdspartnere, gode faciliteter og et givende og inspirerende miljø for alle involverede